De 22 ændringsforslag

27 februar 1951 blev de 22 ændringsforslag ratificeret som gjort permanent en tradition, som har dybtgående indflydelse på filosofien om regeringen i Amerikas Forenede Stater. Dette ændringsforslag kan ikke være det mest kendte ændringsforslag, men dens plads i stof af amerikansk historie kan ikke overvurderes. Det er fordi de 22 ændringsforslag mandat…

Ingen person skal vælges til kontoret af præsidenten mere end to gange, og ingen person, som har holdt præsident, eller fungerede som formand, for mere end to år af en betegnelse som en anden person blev valgt til præsident skal vælges til kontoret for Pres ident mere end én gang.

Begrænsning af tjeneste som præsident for USA at to vilkår var en, der indtil de 22 ændringsforslag var mere et spørgsmål om brugerdefinerede end loven. Det begyndte da George Washington afslog at opstille til en tredje periode. Men ved at gøre begrænsning af magt i formandskabet i de 22 ændringsforslag, det amerikanske folk lavet en fed erklæring om hvordan deres regering ville køre.

En af de mest unikke aspekter til hvordan USA ‘s organiseret sin regering var begrebet borger herskere. Dette koncept blev født i selve haller og pubber hvor grundlæggerne samledes for at diskutere denne nye land, der var lige begyndt. Ved at reducere ideen om en “karriere politiker”, især på præsidentniveau, behandlet de 22 ændringsforslag et dødbringende slag mod konceptet at Amerika nogensinde ville blive regeret af en konge eller en “formand for livet.”

Dette var helt klart en reaktion fra Amerika til det misbrug, der havde overværet af pilgrimme og indvandrere, der udgør dette store land i deres hjemlande. De reagerede stærkt og negativt guddommeliggørelse af konger og næsten ubegrænsede beføjelser, at alt for mange gange systemer af royalty tendens til at give deres lederskab. Dette var en af de centrale temaer, der har forårsaget så mange til at flygte til Europa, Central Asien og andre dele af verden til at søge et land, hvor det var de mennesker, der var centrum for regeringerne vil, ikke de vilkårlige ideer af en konge, der var afskåret fra reelle behov de mennesker, han tjente.

Den måde Amerika sat op sit formandskab var på alle måder et forsøg på at “lave” den fejl og misbrug af de europæiske modeller og koncentrere midten af magt i regeringen på vælgere i stedet for de folkevalgte. Et andet aspekt af den amerikanske føderale system, der blev indført bevidst at begrænse muligheden for magthaverne at misbruge denne magt er systemet af kontrol og balance. Dette system sikrer, at ingen af grenene af regeringen, The Congress, formandskabet eller højesteret kunne dominere de andre eller tage komplet magt og regel uden udfordring. Af forsikrer, at alle i magt måtte svare til den indsigende part og være parat til at svare til det amerikanske folk for hvad de gjorde, og selv sagde, elimineret dette helt, chancer for, at en del af regeringen ønsker et kup “” over den anden.

Ansvarlighed er et ord, der ikke er meget spændende, men det er det begreb, der har holdt det amerikanske system regering sund og service til sine mennesker, snarere end at lægge dem i tjeneste i over 200 år.

Ud over disse flere meget innovative metoder grundlæggerne gav dette unge land at eliminere misbrug af tidligere statslige systemer, de har også sat et system i sted, der forsikrede de ordnet overgang af magt. System af valg stoppede hvert andet år to onder, forekomsten af en politiker, som tjente til liv uden ansvarlighed og et system, hvori den eneste måde at miste dit job i regeringen var af voldelig omstyrtelse. Som følge heraf det amerikanske system, omend omstridte og argumenterende, har været og fortsat er en af de mest fredelige og velordnet systemer af føderal administration i verden og faktisk i historien om verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.