Pilleovne til salg

Vores samfund omfavner i stigende grad pilleovne. Disse ovne er miljøvenlige og giver varme, der er ren. De gør det også nemt at vedligeholde. Der er mange modeller at vælge imellem, hver med sine egne unikke funktioner. Disse modeller er overkommelige til mindre end $ 1200 og kan bruges til at forbedre dit hjems grønne teknologi. Nogle modeller kan endda styres af stemmekommandoer eller din smartphone.

Du bør vælge den rigtige størrelse apparat til dit hjem, når du køber en brændeovn. En enhed, der er for stor, giver ikke nok varme og får beboerne til at forbrænde brændstof ved lave temperaturer, hvilket fører til øget luftforurening. Før du køber, skal du sørge for at diskutere dine varmebehov med forhandleren. De mest effektive enheder kan producere mellem 20.000 og 48.000 britiske termiske enheder. Dette er nok til at opvarme 1.500 til 2.400 kvadratmeter.

Ingrams Water &Air er et godt sted at købe en pilleovn. Ingrams Water &Air tilbyder gratis fragt og det største udvalg af pilleovne. Mange hjemmesider sælger pilleovne, og nogle vil endda levere dem direkte til dig. Du kan også finde en række betalingsmuligheder på disse websteder, herunder månedlige rater, for at få en hel del uden at skulle betale en stor udbetaling.

En indsats er en funktion, som en god pilleovn skal have. Dette giver dig mulighed for at bruge ovnen med en eksisterende pejs. Du behøver ikke bruge din tid på at rydde op i aske. Hvis du foretrækker det, kan en indsatsovn bruges i stedet for en separat komfur. Indsatsovne giver dig den autentiske brændeovnsoplevelse uden at skulle bruge ekstra. En indsatsovn passer problemfrit ind i en pejs eller anden varmekilde.

Det er også værd at sammenligne prisen på pilleovne, der skal sælges, med prisen på elektricitet eller gas. Olie vil typisk koste omkring $ 1.857 om året, mens elektricitet vil koste $ 2.306 om året. Pellets er betydeligt billigere end naturgas og elektricitet, så at skifte til dem er et smart træk, hvis du vil opvarme dit hjem. En pilleovn har også et mindre fodaftryk end en traditionel gaskomfur.

Der er mange ting, du bør overveje, inden du køber et pillefyr. Den første er at vide, hvor ofte du skal rengøre ovnens interiør. Gode pilleovne kræver, at du tømmer askepanden en gang imellem. Pellets kan købes af pund eller i poser. En virksomhed som Brændeovnscentret er et godt sted at købe træpiller til brændeovn. Der er mange mærker at vælge imellem, men de fungerer alle på samme måde. En pilleovn kan gøres enkel at vedligeholde. Hvis du er bekendt med, hvordan du vedligeholder en pilleovn, er det meget nemt at gøre det.

Pelletovnes popularitet vil stige, efterhånden som markedet for pilleovne vokser. Pellet Fuels Institute anslår, at omkring 800.000 amerikanske husstande bruger pilleovne til opvarmning af deres hjem. Pellets er et vedvarende brændstof, der udsender meget lidt kuldioxid. Pilleovne kan også være omkostningseffektive, da træpiller er billigere end fossile brændsler. Træpiller er også stabile i pris og kan genbruges.