Sådan vælger du den bedste dyne til vinteren

Hvis du ikke ved, hvilke kriterier du skal kigge efter, kan det være svært at vælge den rigtige dyne. Tog ratings er et mål for effektiviteten af en dyne. Dette svarer til påfyldningskraften i en dundyne. Tog ratings kan være alt fra en til femten. De mest effektive har højere tog ratings. Du kan også bruge en køleindsats til at køle din dyne ned om vinteren, hvis du er bekymret for at blive for varm.

Linenspa dyne

Linenspa dynebetræk er de bedste. Med det vendbare design kan du nemt ændre udseendet på dit soveværelse med blot et par flips. Disse dyneindsatser kan købes i mange farver. Du har mulighed for at vælge mellem hvid, overskyet himmel, grå eller mokka. Disse dynebetræk kan maskinvaskes og kan tørres hurtigt.

Den hule 3D-fiber fylder dynen, hvilket gør den modstandsdygtig over for skimmelsporer og støvmider. Denne fiber er helt fri for skadelige kemikalier og farvestoffer, hvilket gør den til et ideelt valg for allergikere. De kan maskinvaskes og tørretumbles. De er allergivenlige, fordi de er organiske. Du kan være sikker på, at dit sengetøj er sikkert og behageligt for alle medlemmer af din familie.

Du kan afgøre, om Linenspa-dynen er den rigtige for dig ved at kigge efter en, der matcher din indretning. Du kan vælge at matche din eksisterende indretning eller tilføje lidt flair. Dyner i to farver er gode til at dekorere et værelse. Du kan vælge mellem to sider med kontrastfarver. Det er nemt at koordinere din indretning og dynen.

Fyldningen af en dyne er afgørende for dens varme. Du har mulighed for dun eller uld. Selvom dun er mere varmt end syntetiske fibre, kan det også være dyrere. En ulddyne kan være det bedste valg, hvis du har allergi. Det vil være en fornøjelse at have en lavet af uld eller bomuld. Det vil give komfort i mange år. Dynen er en fremragende investering i dit soveværelse.

Silentnight Yours & Mine 4.5/7.5 Tog dyne

Silentnight Yours and Mine 4.5/7.5 ToG Dyne er et godt valg for par, der ønsker at gøre sengetid sjovere. Dynen er lavet af blød mikrofiber med en luksuriøs hulfiberfyldt. Silentnight, et førende britisk sengemærke med over 70 års erfaring i branchen, er et topvalg. For optimal varme har dynen to tog.

Dynen kan maskinvaskes og indeholder ingen animalske produkter. Trådene og bambussen er OEKOTEX certificeret. Dette materiale holder kroppens temperatur konstant. Det beskytter huden mod irritationer. Takket være Stratos Active, den temperaturregulerende teknologi, der regulerer temperaturerne, kan Simba Hybriddynen være et godt valg for folk, der oplever overophedning om natten.

Hvis du leder efter en måde at spare penge på, mens du stadig får en søvn af høj kvalitet, kan Silentnight Yours & Mine 4.5 / 7.5 Tog Dyne muligvis hjælpe. Den kan maskinvaskes og er fremstillet af blød mikrofiber og fyldig hulfiber. Prisen på denne dyne kan sammenlignes med andre mærker. Du kan vælge en billigere løsning som Slumberdown Allergy Protection 10.5 Tg dyne.

For små børn er en letvægtsdyne et glimrende valg. White Company Ungarsk Goose-Down Dyne vejer kun 4,5 oz. Slumberdown Allergy Protection Dyne, som er 10,5 g, er ideel til dem med følsom hud. For småbørn og spædbørn er en let dyne det bedste. En varmere dyne kan forårsage ubehag eller sygdom hos børn, der ikke kan regulere deres kropstemperaturer. Sibirisk gåsedun er bedre end ungarsk gåsedun.

Brook + Wilde Marlowe 10 Tog dyne

Brook + Wilde er det bedste sted at finde en luksuriøs dyne. Dynerne fås i forskellige størrelser, herunder enkelt-, seks- eller syvdelte sæt. De er fyldt med ungarske gåsefjer, som er kendt for deres blødhed og isoleringsegenskaber. Disse dyner er lavet med egyptisk bomuldsstof, hvilket gør dem til et glimrende valg for luksuskøbere.

Simba hybriddynen, som er varmeregulerende og yderst behagelig, er en af de bedste på markedet. Denne teknologi blev oprindeligt skabt af NASA til astronauter. Dette banebrydende materiale bruger faseændringsmaterialer for at regulere kropstemperaturen. Dynen kan opretholde en ensartet kropstemperatur ved at absorbere varmen, når det er nødvendigt, og derefter frigive den, når det er tid til at sove. Denne dynes varmeregulerende egenskaber gør det muligt at bruge den hele året.

Denne dyne er lavet af bomuld med 233 tråde. Dette åndbare stof holder fugt væk fra din krop og er fantastisk til personer med allergi. Det kan maskinvaskes og tørretumbles, så det ikke krymper i kvalitet. Komfortabel i mange år kommer fra en dyne af høj kvalitet. En dyne er investeringen værd, især hvis din krop har tendens til at blive kold.

Til en PS109-pris inkluderer Emma Cloud Dyne en prøveperiode på 200 nætter. Du kan returnere Emma Cloud Dyne inden for denne tidsramme og modtage fuld refusion. Ingen spørgsmål stillet. Lignende garantier tilbydes af Panda og Scooms. Før du foretager et køb, er det vigtigt at kontrollere størrelsen på dunfyldte dyner.

West Elm Nedkøling Alternativ dyneindsats

West Elm Cooling Down Alternative Duves har en åndbar, fugttransporterende fyldning, der hjælper dig med at sove mere behageligt og køligere, uanset hvad udetemperaturen er. Dynen fås i to tætheder: All Season og Extra Warm. Dynerne er lavet med Eurobox konstruktion, som gør dem nemme at rengøre. West Elm Down Alternative Dyner kommer i en række farver, der passer til enhver indretning, så du kan vælge, om du er vinter- eller sommermenneske.

West Elm Cooling Down Alternative Duves er både miljøvenlige og dyrevenlige. De har også en blød økologisk bomuld sateen ydre. Disse tyngdedyne er lavet med 650-fill power down-alternative fibre, der både er åndbare, men hyggelige at røre ved. Disse dyner er Oeko-Tex certificeret. Disse dyner er et glimrende alternativ til dundyner og er gode til personer med følsom hud eller allergi.

Company Essentials Organic Cotton Dyneindsats er en anden alternativ dunindsats. Modellen fås i tre størrelser og fås i to varmeindstillinger. Denne dun alternative dyne har i gennemsnit fået 4,7 stjerner. Du får også livstidsgaranti. Du kan returnere varen for fuld refusion eller udveksling, hvis du ikke er tilfreds med den.

Disse dyner er dyre, men de fordele, de tilbyder, gør det værd at koste. Disse dundyner er nemme at rengøre og kan maskinvaskes. Du vil sove behageligt i mange flere år, hvis du har tålmodighed og tid. Dette er et fantastisk produkt, der kan købes online hos West Elm.

Sateen Dynebetræk fra Firmabutikken

Sateen Duvelet Cover fra The Company Store er lavet af sateen, som er en langhæfteklammer, luksuriøst blød bomuld. Coveret har knaplukning samt et hvirvlende mønster i varme toner. Du kan monogram det, og du har 22 farveindstillinger. Company Store er den eksklusive forhandler af dette dynebetræk. Dynebetrækkets bløde, silkeagtige fornemmelse og subtile glans gør dem til en moderigtig tilføjelse til ethvert soveværelse.

Dette luksuriøse sateen dynebetræk er perfekt til dit dyne- eller lagensæt. Stoffet er rynkefrit og lavet af ultrablødt Supima bomuld, med et antal på 450 tråde. Sateen er ikke som bomuldsdynebetræk, der krøller. Det forbliver blødt og glat, selv efter 50 vaske. Din dyne vil stadig se godt ud i enhver sæson.

Sateen Duvelet Cover fra The Company Store er 100% egyptisk bomuld med lang hæfteklammer. Den føles silkeblød mod din hud og har en dejlig drapering. Stoffets fire-over-en under vævning giver det en subtil glans, der langsomt falmer med vask. Sateen Dynebetræk fra The Company Store fås i to farver og to størrelser. Du kan vælge mellem queensize-, fuld- eller dobbelt dynebetræk til at dække dit soveværelse.

Company Stores Sateen Duvelet Cover passer til dine behov, uanset om du er på udkig efter et stilfuldt betræk, der matcher moderne indretning eller noget mere traditionelt. Dette dynebetræk er 100% lavet af økologisk bambus og giver et behageligt, køligt søvnmiljø. Du finder også fire indvendige slips for at give ekstra sikkerhed. Det har modtaget fremragende anmeldelser og høje ratings.