Bedste steder at købe en iPhone 13

Der er flere muligheder, når du leder efter de bedste steder at købe en iPhone 13. For det første kan du besøge Apples onlinebutik eller en af dens detailpartnere. Men hvis du vil undgå de lange linjer og besværet med at håndtere transportørerne, kan du også købe iPhone 13 fra en af de mange andre forhandlere. Mange af disse butikker sælger iPhone 13 og tilbyder også tilbud, hvis du handler med din gamle telefon.

iPhone 13-tilbud er endnu mere meningsfulde, hvis du ønsker at opgradere fra en tidligere enhed. For eksempel er iPhone 12 tilgængelig for mindre end $ 500, hvilket gør det til en god aftale, hvis du kommer fra en ældre model. Du kan også få indbytningstilbud på iPhone 13, hvis du allerede ejer en ældre. Du kan også finde en praktisk mini-anmeldelse af den nye model for at sammenligne den med din nuværende smartphone.

Apples iPhone 13-lineup er startet stærkt. Forudbestillinger har skubbet lanceringsdatoerne for iPhone 13 Pro Max tilbage. IPhone 13 forventes at blive frigivet i midten af oktober og begyndelsen af november. Forvent dog ikke at købe en telefon før oktober, fordi du kan finde en billigere i oktober. Det er bedst at få telefonen inden den officielle lanceringsdato.

AT & T tilbyder $ 1,000 rabat på iPhone 13 Mini, Pro og Max, hvis du tilmelder dig en ubegrænset plan her finder du et stort udvalg af iphone 13 forhandlere. Derudover kan du få en gratis iPhone, hvis du bytter din gamle enhed ind. Hvis du planlægger at skifte operatør eller opgradere ubegrænsede planer, skal du prøve at drage fordel af denne aftale. Det er en god måde at få en ny iPhone på og også spare nogle penge.

De bedste tilbud findes ofte i detailbutikker, der bærer iPhone. Apple har en række særlige tilbud til nye iPhone-ejere, og du kan bruge det til at få den bedste aftale. Der er også specielle tilbud, der hjælper dig med at spare penge. Nogle detailhandlere giver dig et gavekort på $ 100, hvis du køber telefonen. Selvfølgelig er de bedste tilbud stadig hos Apple, men du kan finde noget billigere andre steder. En hel del er i en detailbutik i nærheden af dig.

Best Buy har også gode tilbud. Hvis du vil have en iPhone uden at bruge mange penge, har Walmart iPhone 13 i butikker og online. IPhone 13 er også tilgængelig til forudbestilling hos Walmart. Hvis du er på AT & T, kan du få $ 1.000 rabat på en iPhone 13 Pro Max med et Walmart-gavekort. Forhandleren vil også bytte din gamle telefon, hvis den kvalificerer sig til en nul-rente udstyr afdragsplan.

De bedste steder at købe en iPhone 13 fra Verizon inkluderer mange forskellige tilbud. Trade-ins er ofte berettiget til op til $ 1.200 i kreditter. Indbytninger skal være mindst halvfjerds procent af den nye iPhone-pris værd. At få et gratis Apple Music-abonnement er en ekstra bonus. Med så mange tilbud kan det være svært at beslutte, hvilket sted man skal gå hen for at købe din iPhone. Hvis du er på hegnet, kan du overveje at skifte transportør for at få den bedste aftale.