er du tænker af købe en brugt bil?

Købe en brugt bil kan enten være en klog eller et dumt træk. En person med ingen baggrund eller viden overhovedet på at finde et godt køb kan kun være narret til en dårlig aftale og ende op med en andens skrald. Men for den dygtige køber, en betydelig mængde af penge kan blive frelst ved afregning med en brugt bil.

Her er nogle tips til at sætte dig på rette spor.

1. OVERVEJ HVILKEN BIL DU HAR BRUG FOR.

Det er okay at holde sig til et prisinterval eller budget. Men først at overveje, hvilken type bil du være behov. Priserne varierer alt efter mærke og få ud af en bil. For eksempel, en lille sedan er billigere, men hvis du vil pakke bilen med masser af mennesker eller pakker, der ville forårsage rive eller opdeling. Dette ville kræve masser af reparationer, som ville betyde flere udgifter for dig.

2. GØR DIT HJEMMEARBEJDE.

Tjek classifieds for de regelmæssige markedsprisintervaller på typen af brugt bil, som du vil købe.

3. BILLIGE ER IKKE ALTID BEDST.

Lad dig ikke narre af prisen. Overvej hvor mange penge vil du stadig nødt til at skallen ud til istandsættelse af brugt bil, når du køber den.

4. HVOR AT SPEJDER

Private sælgere sælger normalt til en billigere pris. Fordel selv er købe fra en forhandler at det normalt kommer med god garanti.

Være modig nok til at spejder fra private sælgere, hvis du er sikker på at du kan vurdere tilstanden af den brugte bil ganske godt. Hvis ikke, måske du kunne bringe en mekaniker til at tjekke ud af køretøjet.

Når vælger for at købe fra brugte bilforhandlere, være omhyggelig med ikke at være truffet overbevisende tale. Må ikke tage deres ord for det, kontrollere bilen selv.

5. TEST DRIVE BASICS

Sørg for at holde øje med disse:

a. bilen sno sig på enten retning? (Se også, hvis dækkene har uens slid). Hvis ja, ville det har brug for en hjulsporing.

b. er luft cool nok? Hvis ikke, check om det er simpelthen en mangel på freeon eller værre.

c. er bremserne i god stand?

d. vil du høre usædvanlige lyde? Hvis ja, kan motoren har problemer.

6. INDVENDIGE TJEKLISTE

Tilstand interiør giver fingerpeg om hvor meget bilen har været brugt og taget passet af. En meget lav kilometertal læsning på en dårligt udseende interiør er også et tegn på måleren manipulation.

7. KONTROLLÉR UDVENDIGT FOR RUST OG PAINTOVERS.

Det kunne have været i en ulykke før.

8. TJEK JORDEN UNDER BILEN FOR TEGN PÅ LÆKAGE.

9. TJEK OLIEN.

Olien skal være klart. SORT farvet olie er ikke et godt tegn.

10. KONTROLLER LYDPOTTE FOR UTÆTHEDER.

En hvid eller blå farvet emission ville være tegnet.

Happy brugt bil jagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.